Tatuaje

Nu există un loc mai bun de a-ți arăta tatuajele decât la plajă. Fie că sunt mari, pe tot spatele (sau pe întregul omoplat), fie că sunt mai mici, pe picior sau pe antebraț, ele arată că ești deosebit de alții, că ieși în evidență. Nu poți fi un cock diesel moter-fucker who can't even turn to wipe his ass (vorba celor din ”Bad Boys”) care se respectă fără a avea cel puțin un tatuaj. Cele cu Isus (da, am văzut și din astea, oare ce-o fi fost în capul lor) cu coroana de spini pe cap sunt deja demodate, la fel și cele cu capul de indian de pe Lucky Strike - or fi fost confundați oamenii cu un pachet de țigări umblător. Au apărut acum tatuaje cu pretenții intelectuale, un fel de bici făcut din căcat, dar care nu reușește să puște. Am vazut azi la plajă pe unul care își etala un tatuaj, proaspăt făcut, cu simbolul chinezesc Yin și Yang. Acoperit cu canamicină (cred, ca să nu se infecteze) și cu un bandaj, tatuajul era arătat cu zgârcenie de stăpânul lui în cadrul unui cerc de prieteni, care se mirau la vederea acestuia de parcă era cel puțin una din minunile lumii. Am văzut, de asemenea  un tip cu o burtă destul de respectabilă care avea un tatuaj în jurul buricului, de unde porneau raze, buricul reprezentând în acest caz centrul soarelui. Oare să fie prima aplicație practică a zicerii Când...apare, soarele răsare?

Există apoi categoria pițipoancelor, în cazul cărora tatuajul este un must have. Cam ca și telefonul mobil care face poze în baie, bune de pus pe haifaiv. Sigur, se schimbă situația, apare câte un tatuaj finuț aici, o floricică, o mică sârmă ghimpată în jurul bicepsului lucrat la sală, un nonsens pe gleznă ori o chestie mayașă desupra curului fundului.

Fără a contrazice tot ce am spus mai sus, voi mai observa un lucru. Tatuajele au avut diferite roluri în vechime (semn de recunoaștere, funcție ceremonială etc), dar toate cereau ca tatuajul să fie vizibil. Nu înțeleg categoria de băiețași și fătuțe care își fac tatuaje în zone intime. Dacă tot alegi să îți faci un tatuaj, măcar nu-l face pentru tine doar. Arată lumii cu mândrie că ești însemnat, că ești diferit de alții și că ieși în evidență dintre cei care, caracterizați prin mediocritate și prostie, au ales să nu își facă un tatuaj.

2 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    nu mi`as face tatuaj vreodata pentru ca arata foarte vulgar.  

  2. Un om...normal spunea...

    Asta am uitat să spun, nu mi-aş face nici eu tatuaj. O sa adaug...  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.