De la plajă

Te-ai ars?

Nu, bă pulă, am ars-o io azi dimineaţă. Decât să o ardă soarele, mai bine o ard io!

Şi poate şi deseară (zice fata, cu glas suav), dacă nu mă arde soarele...

În aparenţă inofensiv şi relativ intim, dialogul acesta avea loc pe plajă ieri. Nu era nimic în neregulă dacă nu era purtat de la distanţă de vreo trei cearşafuri/prosoape, în auzul multor oameni care veniseră să se răcorească la apă, duminică pe la 1 dupămasa. Mă gândeam că imbecilii ar trebuie să se înece, dar...nu am avut norocul ăla. Nu ieri, cel puţin.

Şi încă una de la plajă: De ce să îşi iei ochelari de soare D&G, falşi, evident, când tot ce poţi să îşi permiţi pe lângă ei este un şort de baie BAOXIAN? Cât de retardat ai fi încât să crezi că cineva te va crede că îia sunt ochelari adevăraţi, când de fapt eşti un rupt în cur?

8 comentarii:

  1. !nv3rt spunea...

    haha si adidasi abibas sau mike nu a avut sau ceva tricou roz cu puta madre  

  2. Anonim spunea...

    tineretul proletar....n-ai cu cine, astia sunt oameni intre care traim. Ma enerveaza deja intrebarea: "De ce vrei sa pleci din Romania?"...nu e destul de evident raspunsul?.."de TOT". Sunt asa satul de ieftiniturile astea de oameni incat nu stiu ce sa fac sa ii evit cat mai mult. Am ajuns sa nu mai merg in niciun club prin oras, iar terasele la care ies cu prietenii la o bere sunt alese cu grija...dar tot mai scapa cate unu' din asta...care sa-ti taie respiratie prin simpla lui prezenta...of of...dute cu copilul la scaldat si vi cu el "educat"  

  3. Un om...normal spunea...

    Nu, !nv3rt, în schimb avea la gât un lanţ cu o plăcuţă asemănătoare acelora din armata americană. NUmai că pe asta era emblema de la NIKE :))
    Bastylica - da, chiar, de ce ai pleca din România? Unde altundeva gaseşti "entertainment" de acest fel pe gratis? Unde altundeva reuşeşti să vezi cel mai bine cât de mici şi de imbecili pot deveni unii oameni, cum se cred singuri oriunde ar merge şi cum nu îi interesează de altceva? :)  

  4. Anonim spunea...

    amu no, de unde stii ca nu is d&g adevarati "imprumutati" de la varu' din spania?

    daca n-are sort arena nu poate purta d&g? :)

    totusi, unde se desfasura actiunea?  

  5. Anonim spunea...

    mai sunt oameni care`si iau haine/accesorii contrafacute si nici nu`i intereseaza ca poarta falsuri, poate a cumparat ochelarii ca ii placea cum ii stau, nu neaparat ca`s D&G fake, cine stie ce`i in cap la unii oameni,  

  6. Anonim spunea...

    daca sunt oameni ce-si fac cumparaturile vestimentare de prin oboare e chiar greu sa nu-si cumpere D&G. Aproape toate articolele din astfel de piete sunt contrafacute, asta fiind si unul din motivele pentru care clasa de jos poarta doar contrafacut, nu pentru ca vrea sa iasa in evidenta ci pentru ca nu-si permite originalul si altceva nu are ce cumpara.  

  7. Un om...normal spunea...

    @fanita: pe plaja de la Iojib, la vreo 40 de km de Baia Mare.
    @Maddy & Bastilica: da, e drept ca gasesti destul de greu ceva "no name" acum, toate vor sa imite marcile cunoscute.  

  8. Anonim spunea...

    la apa nu s-a rezolvat cu apa? anul trecut cine facea baie acolo era pasibil de tot feluri de infectii!  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.