Eurovision Romania (2)

S-a decis piesa care ne va reprezenta la Eurovision. Nu o mai pun aici, sunt sigur ca toti cei care au vrut-o o au deja. E vorba de Nico si Dan Mirita, cu Pe o margine de lume. Scriam ca in cadrul unei emisiuni pe tema Eurovision 2008, au inceput ceva balacareli si barfe. De data asta, pe TVR 1 am putut asista la o emisiune calma, de discutii si comentarii dupa show, fara rautati, intepaturi si alte ingrediente specifice unui show care vrea audienta pe un canal TV in Romania.
Melodia e etichetata ca furaciune, altii spun ca e o piesa frumoasa. Eu spun doar ca s-a mai incercat aceasta reteta (Monica Anghel & Marcel Pavel) si nu a mers. Nu invatam din greseli?

4 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    Da, e plagiata! :( . Dar totusi, daca va merge nu poti zice ca nu avem sanse. Gusturile europenilor sunt schimbatoare: azi voteaza o piesa ritmata / maine una de inmormantare :)  

  2. Un om...normal spunea...

    A, nu contest calitatea propriu-zisa a melodiei. Adica: ambii interpreti au voce, iar melodia ca atare este buna (plagiata ori nu). Ceea ce spuneam este ca reteta (combinatia, modul de prezentare) a mai fost incercata odata in cazul nostru si nu a mers. Ar trebui sa fiu cel putin imbecil sa nu imi doresc sa avem succes :)  

  3. Anonim spunea...

    Pai asta zic :D . Gusturile europenilor se schimba. Nu a mers reteta atunci, poate merge acum :)  

  4. Un om...normal spunea...

    Avand in vedere cine a luat anul trecut locul 1 (bleah), tot ce e posibil ;)  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.