14 Februarie - ziua de plastic

Adica Valentine's Day. Adica o sarbatoare importata, o sarbatoare a kitsch-ului si a prostului gust. Cel putin la noi, in majoritatea cazurilor. Nu stiu cum e la alte popoare "cotropite" de americani, dar la noi tinde sa se transforme din ce in ce mai mult intr-un festival al grotescului, al lipsei de gust si al ipocriziei.
Dupa cum spunea si Maddy, nu e nevoie de o zi speciala pentru a arata ce simti fata de persoana iubita. Si mai mult...cum ii areti de 14 Februarie?
- o scoti in oras - se poate face oricand asta, fara sa fie nevoie de un prilej special. Ai grija insa sa o duci la un restaurant cat mai scump, unde nu mergi de obicei. Scoate mobilul pe masa si cheile de la masina (oricum o sa iti permiti un pahar de vin numai, nu doua, asa ca poti veni cu masina) si comanda cat mai tare. Precizeaza chelnerului ca esti acolo pentru o ocazie speciala, de Valentine's.
- ii cumperi: ursulet de plus, perna in forma de inima, ciocolata in forma de inima, breloc in forma de inima - OK, dar ai grija sa fie cat mai sclipitoare (cu beculete daca se poate, cu zornaieli si sclipiciuri if applicable) si cat mai scumpe, ca doar de aceea ai pus banii de Craciun la ciorap, ca sa iei si tu ceva de 14 februarie.
- cumperi flori - aici e mai delicat. Florile se scumpeste in preajma riturilor de trecere, cum ar fi inceputul/sfarsitul scolii, Valentine's Day, 1 si 8 Martie. Asa ca ai doua alternative: fie ii iei flori inainte si i le dai cat mai aproape de Valentine's day, fie iei flori dupa, motivand am cautat atat de mult ca sa gasesc flori la fel de frumoase ca tine. Sau orice alta replica de acest fel, la alegere si la inspiratia de moment.
Sigur ca mai exista si alte optiuni de cadouri, dar neaparat rosii (sau macar sa predomine rosul), in forma de inima si cat mai de prost gust. Asa, traditionale de Valentine's. Ca doar e o sarbatoare din batrani.



Powered by ScribeFire.

7 comentarii:

  1. IT Psihoterapia spunea...

    hahaha!
    "ezact"
    ai uitat alternativa4 sau 5, in fine... :) "o duci la mall!!!"  

  2. Un om...normal spunea...

    Nu avem mall la Baia Mare :)
    Suntem un oras care nu e inca in rand cu lumea civilizata :))  

  3. IT Psihoterapia spunea...

    ai scapat...! :)))  

  4. Anonim spunea...

    nici in arad nu e mall :)
    ceva se face sigur de valentine`s si e pe gratis! sex :P  

  5. IT Psihoterapia spunea...

    @maddy: stiu :(  

  6. Un om...normal spunea...

    Da, maddy! Aia e clar ca se face, si ca e pe gratis. Dar daca nu e o vizita la mall, parca nu e perfecta seara :))  

  7. IT Psihoterapia spunea...

    voi stiti ce faceti, astia fara mall-uri... ;)  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.