Tineret

Spune un proiect de lege că tinerii bulgari (minori) nu o să mai aibă voie în cluburi și nu o să mai aibă voie nici să umble noaptea. Dacă la noi s-ar adopta un astfel de proiect, probabil că jumătate din crâșme ar da faliment. Elevele nu vor mai avea voie să vină cu fuste scurte la școală, spune tot același proiect de lege. Oare la noi cum ar fi dacă pițipoancele minore nu și-ar putea face poze cu ifonu la școală? Tragedie, fată!

4 comentarii:

  1. Anca Dionisie spunea...

    Anii mei de liceu,'80,au fost plini de restrictii:uniforma,matricola,bentita...altfel nu intrai in scoala.Doar ca si atunci erau fete care isi scurtau uniforma,isi prindeau matricola provizoriu pana intrau in scoala,mai fumau cate o tigara doua...Decenta nu tine de legi..ci de buna crestere...  

  2. Anonim spunea...

    E proiect legislativ nu lege.pana la adoptarea legii in forma finala sunt convins ca va suferi multe modificari care il vor "imblanzi".
    "crasmele" se vor "metamorfoza" peste noapte in tea-house-uri,cantine,fast food astfel ca se vor inmulti obezii.
    cum zicea si Anka Mk ingeniozitatea fetelor a fost si va fi la inaltime, sanctiunea ...? o gluma .  

  3. Anonim spunea...

    Pai la noi e "rascoala" pt ca s-a interzis in scoli vanzarea de fast-food, parand un act de ingradire a libertatii de alegere... daca s-ar interzice sa iasa pe strazi seara...nici nu incape indoiala ca nu se va respecta!  

  4. Anonim spunea...

    "moare labarii de hi5"! ;))  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.