O palmă, un sărut, stare civilă

Simona Sensual se mărită. Nu e mare lucru, evident, mai ales că se mărită cu bărbatul pe care îl iubește de la 16 ani. Contează mai puțin faptul că bărbatul acela e cel care a bătut-o atât de tare că a băgat-o în spital și a avut amneyie după aceea. Nu, ea îl iubesște. Și el o iubește, și cu siguranță bătaia a fost spre binele ei. Să se învețe femeia odată, ce dracu!

Cabral scria despre cât de ușor este să îți bați femeia. Ceea ce nu am înțeles niciodată este cum de o femeie poate să mai stea cu un bărbat după o astfel de chestie. Faza cu ”nu se mai întâmplă” e destul de greu de creyut, mai ales după ce se întâmplă să o ia peste ochi de câteva ori.

Cum mama sărăciei să te măriți cu unul care te-a băgat în spital, care vine acasă și îți spune ”ți-am luat verighetă” (declarație adevărată, de macho dur) și care îți spune că te iubește. Mai ales că știi că ar putea să te umfle din nou, ar putea oricănd să îți dea una după ceafă. Dar tu, ca femeie, îți păstrezi optimismul și speri că nu va fi o căsnicie cu bătaie.

4 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    O femeie care accepta asa ceva isi merita soarta!  

  2. Anonim spunea...

    Sunt femei care nu mai au de ales: nu au unde sa plece, nu isi pot abandona copiii, nu au nimic pe lumea asta, acelea nici intr-un caz nu isi merita soarta, dar Simona e un caz care te lasa fara comentarii ...Ne credem "de la oras" dar o femeie divortata este privita ca o paria chiar daca nu de bine a divortat ea...  

  3. Anonim spunea...

    violenta in familie e naspa. daca zdreanta simona sensual e batuta, atunci violenta in familie e funny, pentru ca asa gen de femeie chiar e buna de sters pe jos cu ea.  

  4. Un om...normal spunea...

    Indiscutabil, merită șters pe jos cu ea, dar poate vor lua și altele exemplu de la ea, ca doar e vedetă! Și asta nu ar fi bine.  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.