De ce sa mai platesc...

rovigneta, cand drumurile arata asa cum arata? Pai ar trebui sa ne plateasca ei ca ne rupem gatul pe drumurile astea si ne stricam masinile.
"Adevarul" arata aici cum se prezinta autostrada Soarelui. Se pare ca soarele a inceput sa se stinga.

5 comentarii:

  1. miki spunea...

    pfff... ai spune ca esti abia venit in Romania.
    Maine poimaine o sa intrebi de ce sunt pensiile atat de mici in conditiile in care ai muncit o viata intreaga. a! si dece sunt buteliile asa de scumpe :D

    there is nothing to do...  

  2. Un om...normal spunea...

    Nu, Mihaela, am trait aici dintotdeauna. Si niciodata nu m-a batut gandul de plecare, cu toate ca aveam ocazia sa o fac. Si chiar la o munca...bunicica. Intrebarea mea se refera de fapt la dispretul, miserupismul si indiferenta cu care suntem tratati in propria tara. Stai la coada la impozite (sa le platesti), statul te rupe de bani la o masina (taxa ecologica my ass!) si pentru asta primesti batjocura. Ma revolta pur si simplu, stiu ca "there is nothing to do". Se pare ca din patru in patru ani ratam sansa.  

  3. miki spunea...

    stii campania radio guerrilla anti-resemnare? pana si ei s-au resemnat...

    dar da, tot ce se intampla e demn de dispret.

    si de ce ai refuzat sa pleci daca aveai si ceva sigur?!  

  4. Un om...normal spunea...

    Mi se pare ca e o atitudine de lasitate intr-un fel...adica toti se plang (de fapt ne plangem - me included) ca nu e ok, dar nimeni nu face nimic si o taie din tara. CINE sa mai faca? NU zic acum ca eu voi face nu stiu ce, dar daca pot sa am o contributie cat de cat insemnata, o voi face.  

  5. miki spunea...

    eu gasesc inutila vaicareala. adica da, daca pot face ceva, fac fara sa clipesc. intre timp insa, nu ma ajuta la nimic sa ma consum pentru prostia altora. am lucruri mai importante de rezolvat, carora le-ar folosi energia irosita fara niciun scop final prin constatari negativiste.  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.