O stare

Vad ca tot e la moda subiectul cocalarilor si a pitzipoancelor, asa ca nu ma abtin si imi dau si eu cu parerea.
Pornind de la un post scris de Olix, m-am gandit la situatia in care isi face cineva un set de poze mai "aparte" (aici se poate intelege traznite, in ipostaze in care persoana nu ar fi in mod obisnuit, in haine cu care persoana nu s-ar imbraca de obicei, la un party, etc) si cred ca a fi cocalar ori pitzipoanca e o stare, nu o chestiune de moment. Sigur ca starea asta poate aparea mai devreme ori mai tarziu, dar e clar ca e un complex de lucruri care concureaza la aparitia starii. Anturajul, manelele ori exemplele "pozitive" (uite-l pe ala ce fain se imbraca si ce masina are) luate individual ori impreuna nasc exemplarele de care vorbim.
Pe langa faptul ca simtul penibilului lipseste intotdeauna, o alta constanta definitorie e si lipsa bunului simt. Ei (ori ele, ca nu facem discriminare) nu sunt din aia care stie ca manelele ce se revarsa pe geam intr-o dimineata de duminica nu iti produc buna dispozitie in mod neaparat, ca abordarea de genul Ce faci, papushe? nu e cea mai buna sau ca o curea D&G (sau o geanta LV) luata din Europa (nu ma refer la continent) nu te face nici mai destept, nici mai atragator, nici mai plin de bani.
Oricine poate sa treaca pentru un timp mai scurt ori mai lung in aceasta stare prin diferite actiuni, dar numai unii, cei alesi, pot sa ramana in ea pentru totdeauna.

2 comentarii:

  1. Iulia Caramâş spunea...

    Ce poze frumoase ai pe Flickr :X  

  2. Anonim spunea...

    dau vina pe tigani si manele pentru aceasta moda a cocalarilor si a pitzipoancelor, tot stilul vestimentar cu versace, d&g, si alte firme (fake sau nu), ostentativ la vedere, toate pozele cu masini, bancnote, sticle de bautura scumpa, etc, tot vine de la textele groaznice ale manelelor.  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.