Excursii de 2 lei. Vechi.

Se pare ca romanii se dau in vant dupa chilipiruri si dupa oferte fantastice. Atata doar ca nu intotdeauna sunt adevarate. Te-ai gandi ca daca o pateste o data cineva, ai ce invata din acea intamplare. Pe dracu'! Pe principiul mie nu mi se intampla, ca numai la prosti li se intampla oamenii se arunca head first in acelasi rahat.

7 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    multi oameni sunt atrasi de preturile mici oferite de agentiile de turism si calatoria libera in europa, fara viza asa ca normal ca asemenea incidente se pot intampla. mai bine dc mergi cu o firma de turism e sa te iei dupa recomandarile prietenilor sau ale cunostintelor decat sa te duci " pe NV".  

  2. Un om...normal spunea...

    Da, o firma buna si recunoscuta nu garanteaza intotdeauna servicii excelente (am patit-o si eu), dar parca totusi as apela la o asemenea firma decat la un SRL de apartament. Si apoi, nu strica sa intrebi lumea ori sa citesti ceva forumuri inainte de a pleca.  

  3. Anonim spunea...

    veyi de ce eu evit asa ceva, chiar si invitatiile la vila a unor companii de tursim care ofera reduceri substantiale

    nu stii niciodata ce e in spatele lor  

  4. Anonim spunea...

    Mai grav este ca romanul nu se invata minte nici daca el insusi da cu capul si primeste o tzeapa... Mai incearca el ca doar nu o avea ghinionul de a i se intampla inca o data!  

  5. Anonim spunea...

    Nu pot decat sa ma bucur pentru astia de pun botu' la vreajeala dinasta...  

  6. Anonim spunea...

    Romanii sunt amatori de chilipiruri si senzatii tari :))
    Le place tot ce e ieftin si pe urma se mira ca d.p.d.v. calitativ serviciile oferite nu se ridica la asteptarile lor... Asta e... Mai bine stii ca dai un ban, da' stai in fata.  

  7. Un om...normal spunea...

    deblog: Desi cred ca se simt nasol oamenii, nici eu nu ii cainez. Cand dai bani putini pe o petarda de excursie, te astepti la asa ceva :)
    misterious: asta zic si eu, daca vrei calitate, platesti putin mai mult. Dar macar stii ca daca nu iese bine, ai de ce (si cui) sa te plangi.  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.