Prostul gust

Pentru că e vară şi apar ca ciupercile după ploaie izolaţiile blocurilor, apare şi prostul gust, kitsch-ul şi lucrul de mântuială.
Primăria trebuie să emită nişte autorizaţii pentru chestiile astea, din câte ştiu. Se face un proiect, cu diriginte de şantier, cu aprobări, cu de toate. Se pară însă că românul nu se împiedică de mici chestii birocratice, precum acte şi aprobări. Şi face cum îl taie capul. Prost.

blocuri blocuri (16) blocuri (15)
blocuri (14) blocuri (13) blocurix
blocuri (8) blocuri (3) blocuri (12)

Dacă oamenii sunt proşti, de ce oare nu consultă pe cineva care ştie? Nemaivorbind de faptul că primăria din Baia Mare doarme...

7 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    E chiar bine! Sa vezi cand fiecare bloc e vopsit in alta culoare pe tot bulevardul. ca asa i s-a parut lui Vanghelie frumos  

  2. Dan Terteci spunea...

    Regula este ca nu se respecta nicio regula, in rest... dupa ei potopul!  

  3. Anonim spunea...

    in arad nu am vazut asa chestii, sau nu ma uit eu prea mult la blocuri. ce ma deranjeaza sunt balcoanele inchise care se transforma in magazii de vechituri, haine in saci "de dat la ajutoare" si borcane. fiecare si`a inchis balconul dupa posibilitati, primii au folosit fier forjat, apoi lemn si sticla, apoi termopanul si asa blocurile arata ca niste stupi.
    in loc sa puna naibii niste muscate, ca alea rezista la caldura si arata si frumos.  

  4. Un om...normal spunea...

    Maddy, am citit articolul tău referitor la balcoanele închise aiurea şi ăsta l-am scris oarecum în aceeaşi notă, adică zgâriat pe retină din cauza culorilor diferite, uneori prea ţipătoare şi deloc armonioase de pe blocuri.
    Dan, nu se respectă nici o regulă pentru că nimeni nu îi ia la întrebări. Primăria doarme...  

  5. elena spunea...

    stai linistit, ca si primaria din hunedoara doarme, de ai zice ca doarme somnul de veci... orase cu gunoaie si caini... romanie, tara de mea de... izbeliste.
    exista un desen animat pe care il urmaresc fetele mele, ceva cu "tara nimanui", macar aia isi recunosc statutul... :)  

  6. elena spunea...

    daca vrei sa vezi prost gust, vezi filmuletul meu
    http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=652939
    vizionare placuta :)  

  7. Anonim spunea...

    Prostul gust sau lipsa de interes ori bani. Sunt convinsa ca s-au strans bani iar cei carora nu le-au renovat nu au contribuit... astfel s-a ajuns la o imagine de prost gust.  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.