Incultilor !

Sedintele de scara au fost intotdeauna momentele preferate de interactiune cu vecinii. Nicaieri nu se vede mai bine bucuria traiului in comun si placerea de a discuta cu vecinii decat in cazul unei sedinte de scara in care se hotarasc lucruri importante. De exemplu, azi s-au certat vecinii pe tema femeii care matura scara. A trebuit sa se hotarasca marirea sumei pe care o da fiecare familie, de la 1,5 RON la 3 RON. Un vecin ne-a spus: nu dau nimic in plus, ca ma mut cu toata familia in Spania. Am zis noi: Pai si acolo trebuie sa platesti, nu? E normal sa o faci si aici? Raspunsul a fost halucinant: Acolo platesc, ca e civilizatie si curat. Aici e plin de inculti!
A, sa adaug faptul ca omul da cu ciocanul in rotile trenului, la gara, iar nevasta-sa spala pe jos la spital. Au stat un an in Spania, iara cum pleaca de tot. Ne lasa la dracu pe toti aici, ca suntem inculti si prosti.

6 comentarii:

  1. IT Psihoterapia spunea...

    asa e.. :)  

  2. Anonim spunea...

    făniţă wrote:

    abia aştept să plec la vară în olanda la munci. sunt curios cu ce impresii o să mă întorc. mai ales că e prima dată când o să întreprind asemnea aventuri.  

  3. Anonim spunea...

    haha, da, ca ei mari culti sunt, sa dai cu ciocanul si sa speli pe jos. taranii astia cum castiga mai mult cum nu`si vad nasul.  

  4. Un om...normal spunea...

    Pai tocmai asta e, Maddy, ca taranii atunci cand dau de bani nu isi mai vad lungul nasului. Te fac banii mai bogat, dar nu te fac mai cult.
    @dilema: spor la munci, dar sa nu vii cu ceva "amintiri" sub forma de tigari de acolo, ca sunt ilegale ;)  

  5. Anonim spunea...

    Mda...mentalitate tipic romaneasca.  

  6. Un om...normal spunea...

    Din pacate modul asta de a reactiona este destul de raspandit. Adica "imi bag piciorul, faceti voi ce vreti!"  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.