Eurovision Romania 2008

Ajung acasa si dau drumul la TV (pentru background sonor) si dau peste o emisiune la una din antene cu privire la Eurovision RO 2008. Erau prezenti cativa dintre cei care au intrat la preselectie. Nu incepe bine emisiunea, ca incep oamenii sa se balacareasca intre ei (artsitii, vreau sa zic) si sa vorbeasca despre altii din breasla lor, care nu erau acolo. Maaai, asta cam suna a barfa. oricum, ii intrerupe moderatoarea si intervine Mihai Traistariu cu un sfat:
Eu cred ca cel mai important e sa nu canti in limba tarii tale, ca nu intelege lumea nimic. Adica, vine chinezul, vine japonezul, vine croatul si vine romanul si canta si nu se intelege nimic! Asta a fost tare. Chinezi si japonezi la Asiavision poate, nu la Eurovision.
Oricum, pentru cei interesati, Eurovision 2008 are blog (pe blogspot, ca-i scump un domeniu) si o pagina pe cea a TVR2.
Sa vedem, in final, ce melodie ne va reprezenta. Oricum, o melodie de Eurovision trebuie sa fie urata si sa nu placa nimanui, atunci are cele mai multe sanse sa iasa castigatoare la preselectia nationala (zicea cineva din juriul de anul trecut, dar nu mai tin minte cine).

Everywhere/Around the world/I love you/It means the same...Liubi, liubi...va aduceti aminte?

0 comentarii:


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.