Ce să scriu?

Citeam la micu'TZU o însemnare despre însemnările care vorbesc despre nimic şi despre lipsa de inspiraţie a unor autori de bloguri. Cred că mai rău decât astea sunt ştirile mondene preluate de unii autori şi puse pe blog în stil copy/paste. Nici măcar o părere personală, un comentariu ori dezvoltarea subiectului de o manieră cât de cât atractivă. Ştirile le pot lua de pe diferite site-uri ori ziare, ceea ce m-ar interesa ar fi o părere personală ori un comentariu (de ce nu, chiar mai multe detalii) care să mă ajute şi pe mine să îmi formez un punct de vedere. Personal, prefer să nu scriu nimic atunci când nu am inspiraţie decât să copiez ştiri, mai ales că blogul este o chestiune strict de hobby, nu l-am pornit cu dorinţa de a câştiga beni. Eventual ceva prieteni şi un loc unde pot să îmi expun părerile.

Acest post nu este scris din lipsă de inspiraţie. Chiar vroiam să scriu de mai mult timp pe această temă. Cum însă nu scriu de mult timp, nu am pretenţia de a fi experimentat în acest domeniu, am evitat o chestie de genul Greşeli comune în blogosferă sau de genul De ce nu poţi face bani din blog. 10 paşi simpli spre un blog de succes. Nu ştiu să dau asemenea sfaturi, nu pot să le dau şi ca urmare m-am rezumat la simple observaţii.

4 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    exact la fel de penibile precum posturile de care ai spus sunt si comentariile de genul:

    ":)"

    sau

    "fain", "cool", "bine" etc  

  2. Anonim spunea...

    stai că am mai scris
    acum am un serial pe tema asta...
    :D
    şi nu e din lipsă de inspiraţie
    :))  

  3. miki spunea...

    :))) practic, un opst plin de inspiratie poate fi usor confundat cu un post scris in lipsa de inspiratie, nu? asta incerci sa spui la final :))

    eu nu mi-am dat seama niciodata pe ce mina de aur stau lucrand la stiri. mmhooaaa, cate chestii pot sa scriu pe blog in fiecare zi fara sa imi bat capul! of, ca tuta mai sunt! :))  

  4. Un om...normal spunea...

    @bastylica: la modul foarte sincer, prefer lipsa unui comentariu decât prezenţa unui care spune ":)"
    @miki - nu e un post plin de inspiratie, dar nici scris din lipsa de inspiratie.
    @micu'tzu - o sa iasa ceva pana la urma, daca mai multa lume scrie despre nimic :)  


 

Copyright Blogger Templates modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.