Autostrăzile noastre mai aşteaptă încă. Şi probabil vor aştepta mult şi bine. Până atunci, logica elementară spune că drumurile, atât cele judeţene cât şi cele naţionale, ar trebui să fie bune. Pe dracu!
Sunt câteva bune – şi ca urmare foarte aglomerate – iar restul sunt sparte şi vai de mama lor. Am fost la Oradea zilele astea, iar drumul de întoarcere pe la Marghita – Tăşnad (jud. Satu Mare) – Carei este o probă de foc pentru şofer, şi pentru maşină. E de evitat mai ales Ceanu, satul vieţii în care cred că primarul este dictator pe viaţă, iar consilierii cred că sunt inexistenţi. Altfel nu văd de ce oamenii ar continua să aleagă aceiaşi oameni care lasă drumurile în paragină, cratere de 2 m diametru pe stradă, locuri unde asfaltul dispare brusc şi se topeşte în dune de nisip (e descrierea drumului nu a deşertului), locul unde trebuie să urci pe trotuar – şi ăla ca vai de el – pentru a nu rupe maşina în două.
Aşa că, ajuns acasă, am rămas cu întrebarea: merită să iau un derum aglomerat şi bun, unde fac de două ori mai mult decât normal, ori unul liber şi prost, unde viteza medie e de 30 de km/oră? The answer is blowing in the wind…
Etichete: autostrada, delegatie, personal, romania
depinde de cum ţi-e asigurată maşina. dacă ei îţi schimbă componentele uzate fără să plăteşti nimic, atunci da, merită!
cât despre satul vieţii, eu înclin să cred că aşa e solul acolo! nu se poate face nimic în privinţa asta! :)
cand calatoresti in romania cel mai bun mijloc de transport e trenul. ajungi la fel de repede ca si cu masina si te scuteste de nervi. plus ca ai sanse mai mici sa mori in vre`un accident de masina ca un bou depaseste fara sa estimeze viteza masinii din fatza.
ei nah, iarasi drumurile..intrebarea care mi-o pun e "Unde naiba sunt toti banii adunati din taxele de drum?
@Mada: daca citesti la visurat pe blog povestile despre CFR cred ca o sa-ti schimbi parerea :)